Fotografie en tekenen heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik groeide op met een vader met passie voor tekenen en fotograferen en een opa die graag zelf schilderde en hierin ook les gaf. Ik was onder de indruk van de verschillende dia’s die mijn vader maakte.
Daarom kocht op 14 jarige leeftijd mijn eigen spiegelreflex camera, zodat ik zelf foto’s kon gaan maken. Ik koos daarna voor een grafische opleiding waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.

Na mijn grafische opleiding heb ik ruim 15 jaar in de commerciële reclamebranche gewerkt. Ik heb met veel plezier gewerkt in de grafische sector, maar na mijn burn-out volgde een moeilijke periode, en ik besloot het anders aan te pakken. Ik nam deel aan de fotografie opleiding in Utrecht. Het tekenen en schilderen deed ik er vooral naast. Stukje bij beetje kreeg ik ook meer tijd voor mezelf.

De wens om naar de kunstacademie te gaan is altijd bij me gebleven. Ik wil die stap naar het kunstenaarschap nu gaan zetten. In september start ik aan het NAU in Utrecht. Daar wil ik mijn vaardigheden verder ontwikkelen. Mijn eigen stijl verdiepen en met mede kunstenaars dit traject aangaan.

Door mijn opleidingen aan de grafische school en fotoschool heb ik een solide technische ervaring kunnen opbouwen in mijn huidige werk. Ik maak nu met plezier illustraties en kunst die voldoet aan de opdracht van de klant. Daarnaast gaat het ontdekken en maken van mijn eigen vrije werk nu toch echt beginnen!

Met groet,